Bulgaria a devansat Romania la capitolul crestere economica in primele  luni de la integrarea in blocul comunitar, in timp ce tara noastra este mai bine pozitionata la capitolul salarii, inflatie si deficite. Autoritatile bulgare luau in calcul
Bulgaria a devansat Romania la capitolul crestere economica in primele luni de la integrarea in blocul comunitar, in timp ce tara noastra este mai bine pozitionata la capitolul salarii, inflatie si deficite. Autoritatile bulgare luau in calcul adoptarea monedei unice europene cu patru ani inaintea Romaniei, insa starea de fapt a economiei califica mai degraba tara noastra pentru o convergenta mai rapida. Salariile din Bulgaria sunt cu 25% mai mici decat cele de la noi, insa puterea de cumparare a bulgarilor este mai mare decat la noi.

Cititi mai multe in cotidianul Business Standard sau accesand http://www.standard.ro/bulgaria .

"Cursa banilor" este un proiect comun Business Standard, Dnevnik, The Money Channel. Dnevnik este liderul presei economice cotidiane din Bulgaria, parte a grupului de media Handelsblatt.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.