Maria Carneci este foarte suparata pe faptul ca artistii nu sunt platiti asa cum ar trebui, raportat la valoarea lor si la munca depusa, colosala de cele mai multe ori. Cantareata este de parere ca banii merg la cei care nu merita, cei care nu fac n
Maria Carneci este foarte suparata pe faptul ca artistii nu sunt platiti asa cum ar trebui, raportat la valoarea lor si la munca depusa, colosala de cele mai multe ori. Cantareata este de parere ca banii merg la cei care nu merita, cei care nu fac niciun efort si iau doar decizii la telefon, cu pixul in mana. „Noi muncim mult prea mult pentru cati bani primim. Lumea crede ca banii vin la noi pe banda rulanta si ca nu trebuie sa ne obosim prea tare, dar nu este asa. Alergam sute sau chiar mii de kilometri de la un capat la altul al tarii, de la o cantare la alta, la diverse spectacole. Este foarte greu, dar merita, chiar daca banii nu sunt suficienti, de cele mai multe ori. Dar asta este, banii nu sunt pentru artisti, sunt pentru smecherii care stau cu pixul in mana si stiu sa dea ordine“, este de parere cantareata de muzica populara.

'Nu-mi ajung banii nici pentru o geanta>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.