Judecatorii brasoveni ii dau o måna de ajutor presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu (foto), in procesul privind licentele radio våndute concernului SBS. Radio 21 a atacat in instanta vånzarea acestora, dar T
Judecatorii brasoveni ii dau o måna de ajutor presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu (foto), in procesul privind licentele radio våndute concernului SBS. Radio 21 a atacat in instanta vånzarea acestora, dar Tribunalul din judetul condus de Cancescu a admis o exceptie prin care acesta poate dormi linistit: procesul va fi judecat la Judecatoria Brasov, adica in fieful baronului local.

„Nu ne faceam sperante ca vom cåstiga la Tribunal sau la Curtea de Apel din Brasov, dar la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti nimeni nu va putea face presiuni“, declara avocatul Radio 21, Gheorghe Piperea. El adauga ca exceptia invocata de avocatii platiti de Cancescu are scopul de a-i asigura acestuia un proces „linistit“ in orasul pe care il conduce.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.