Ieri, la sedinta de pregatire a meciului de la Toulouse cu lusitanii, intalnire cruciala pentru ambele echipe in economia clasamentului final al grupei, managerul Robert Antonin le-a transmis tricolorilor un mesaj sec, "Este interzis sa pierdem si ac
Ieri, la sedinta de pregatire a meciului de la Toulouse cu lusitanii, intalnire cruciala pentru ambele echipe in economia clasamentului final al grupei, managerul Robert Antonin le-a transmis tricolorilor un mesaj sec, "Este interzis sa pierdem si acest meci!", in vreme ce antrenorul Santamans a anuntat sapte modificari in formula de start.
Infrangerile suferite de selectionata "frunzei de stejar" in primele doua meciuri din grupa C a Cupei Mondiale, cand tricolorii au cedat copilareste in fata Italiei si au pierdut lamentabil confruntarea cu Scotia, dar si unele probleme medicale din lot, l-au facut pe antrenorul Daniel Santamans sa anunte sapte modificari in XV-le de start pentru meciul de diseara cu reprezentativa Portugaliei. Cea mai importanta si totodata surprinzatoare mutare este trecerea capitanului Sorin Socol pe banca de rezerve, banderola urmand sa fie preluata la intalnirea care va debuta diseara, de la ora 21, de Ovidiu Tonita. Astfel, tehnicianul francez a anuntat ca s-a decis sa-i inlocuiasca pentru meciul de la Toulouse pe Petrisor Toderasc, Marius Tincu, Sorin Socol, Florin Corodeanu, Lucian Sarbu, Csaba Gal si Gabriel Brezoianu, locul acestora urmand sa fie preluat de Cezar Popescu, Razvan Mavrodin, Cosmin Ratiu, Alexandru Tudori, Valentin Calafeteanu, Dan Dumbrava si Catalin Nicolae. Pe de alta parte, managerul Robert Antonin a tinut sa le atraga atentia jucatorilor nostri asupra importantei acestei partide. "Este interzis sa pierdem si acest meci! Victoria cu Portugalia este obiectivul nostru minim la aceasta Cupa Mondiala", a tunat Antonin. Pe aceeasi lungime de unda se afla toti componentii delegatiei noastre, printre care se numara si valorosul Romeo Gontineac. "Este onoarea noastra in joc la acest meci. Nici nu vreau sa ma gandesc la un eventual esec. Ar fi o pata neagra pe istoria rugbistica a Romaniei. Suntem hotarati sa jucam bine si sa castigam", a spus raspicat Gontineac. Reamintim ca Romania ocupa locul al patrulea in grupa C, avand in plus fata de ocupanta ultimei pozitii, Portugalia, un punct bonus din meciul cu Italia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.