O delegatie liberala compusa din Crin Antonescu, Renate Weber, George Scutaru si Dan Motreanu a depus, marti, la Biroul Electoral Central, lista candidatilor PNL la alegerile pentru Parlamentului European.

"Am facut primul pas din procesul electoral pentru alegerile europarlamentare cu reala speranta ca PNL este pregatit pentru aceasta intalnire cu electoratul si cu Europa. Este pregatit pentru ca are o experienta si realizari incontestabile in procesul de integrare in UE si pentru ca are un program si idei clare pentru Romania in UE", a declarat Antonescu, la iesirea din sediul BEC.

In opinia vicepresedintelui liberal, PNL se va prezenta in alegeri cu o lista "valoroasa" si echilibrata". "PNL are o lista pe care noi o consideram si valoroasa, si echilibrata. Este o lista care reuneste doua personalitati prestigioase ale societatii civile - Renate Weber si Daniel Daianu - , un parlamentar deja consacrat in Parlamentul European - Adina Valean - si un grup de tineri care in PNL au confirmat - Cristian Busoi, Ramona Manescu, Mogor Csibi sau Stejarel Olaru", a adaugat Antonescu, exprimandu-si totodata speranta ca, in aceasta campanie, va prevala discutia despre temele europene si nu despre "intrigile politice interne".

Citeste si:

Totodata, Renate Weber a sustinut ca, in aceasta perioada si in perioada imediat urmatoare, in Parlamentul European se vor dezbate "lucruri de maxima importanta" pentru viitorul Uniunii, cu relevanta directa in ceea ce priveste evolutia Romaniei. "Cred ca suntem o echipa foarte bine alcatuita", a conchis Weber.