Compania Tarom intentioneaza sa efectueze in sezonul estival curse spre Constanta, de pe aeroporturile din Cluj si Timisoara. Planul va fi pus in practica incepand de anul viitor. "Am purtat discutii cu Tarom in urma cu doua luni si este interesata d
Compania Tarom intentioneaza sa efectueze in sezonul estival curse spre Constanta, de pe aeroporturile din Cluj si Timisoara. Planul va fi pus in practica incepand de anul viitor. "Am purtat discutii cu Tarom in urma cu doua luni si este interesata de introducerea acestor curse", a declarat, pentru NewsIn, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) Bucuresti, Alin Burcea. Opinia este sustinuta de secretarul de stat pentru Turism, Lucia Morariu. Aceasta considera ca prin introducerea de curse aeriene low-cost ar putea fi rezolvata si problema traficului spre Constanta in perioada sezonului estival. Potrivit autoritatilor, in acest an, la fiecare sfarsit de saptamana soselele spre litoral au fost asaltate de 70.000 de autoturisme, iar in timpul saptamanii fluxul a fost de 32.000 de masini pe zi, in conditiile in care drumurile suporta un trafic de doar 14.000 de autoturisme. Din cauza numarului mare de autovehicule din statiuni, in special in Mamaia, de multe ori circulatia a fost blocata, lucru ce nu a permis interventia masinilor Politiei, Pompierilor sau Salvarii, au declarat reprezentantii Politiei Constanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.