ING Real Estate a anuntat numirea lui Siep Hoeksma in functia de Country Manager Development Romania, incepand cu 1 octombrie. Hoeksma va fi responsabil de organizarea noului sediu care va fi deschis de companie in Bucuresti."Suntem bucurosi de faptu
ING Real Estate a anuntat numirea lui Siep Hoeksma in functia de Country Manager Development Romania, incepand cu 1 octombrie. Hoeksma va fi responsabil de organizarea noului sediu care va fi deschis de companie in Bucuresti."Suntem bucurosi de faptul ca Siep Hoeksma ne va ajuta la cresterea si diversificarea pipe-line-ului nostru din Europa Centrala. Modul in care acesta a lucrat la crearea unui portofoliu solid pentru dezvoltarea viitoare a companiei, in Marea Britanie, ne da sperante ca acelasi lucru se va intampla si in Romania. Ii dorim succes in aceasta noua si solicitanta functie pe care o va ocupa", a declarat Menno Maas, CEO ING Real Estate Development.Siep Hoeksma lucreaza pentru ING Real Estate din 1980. Inainte de a fi numit CMD pentru Romania, Hoeksma a ocupat o functie similara in Regatul Unit. Sven Mathijssen, care se ocupa de pietele din Marea Britanie, Italia si Franta, va asigura interimatul postului lasat vacant de Hoeksma, pana ce ING Real Estate va numi o alta persoana in locul acestuia.ING Real Estate, divizia de investitii imobiliare a grupului financiar ING, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de profil din Europa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.