Peste 2.000 de participanti si 28 de echipe de bucatari din tara si din strainatate au concurat sambata la editia a 13-a a Festivalului International al Sarmalelor de la Praid, judetul Harghita. Anul acesta, in premiera, s-au intrecut, pe langa echi
Peste 2.000 de participanti si 28 de echipe de bucatari din tara si din strainatate au concurat sambata la editia a 13-a a Festivalului International al Sarmalelor de la Praid, judetul Harghita. Anul acesta, in premiera, s-au intrecut, pe langa echipele din zona si din Ungaria, si doua echipe din Slovacia si din Franta, precum si o echipa de jurnalisti din Bucuresti. Dis-de-dimineata, parcul din centrul localitatii a devenit scena unui adevarat turnir al cavalerilor verzei. Zeci de bucatari s-au intrecut pe sine pentru a dovedi ca arta culinara nu este o joaca si ca este nevoie de multa imaginatie pentru ca sarmalele lor sa fie decretate invingatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.