O seara de poveste, cu muzica traditionala ruseasca, pe scena Teatrului National.  Compania Russian Cossacks si Asociatia Viitorului European al Romaniei va invita pe 1 octombrie 2007 la Teatrul National din Bucuresti, la un spectacol muzical gr
O seara de poveste, cu muzica traditionala ruseasca, pe scena Teatrului National. Compania Russian Cossacks si Asociatia Viitorului European al Romaniei va invita pe 1 octombrie 2007 la Teatrul National din Bucuresti, la un spectacol muzical grandios, care va readuce in atentie cultura rusa.Russian Cossacks Orchestra din Moscova, ce are in componenta 10 instumentisti si 4 solisti vocali, va incanta publicul cu binecunoscutele piese Ocii Ciornaie, Katiusa, dar si cu alte cantece din repertoriul rusesc. Spectacolul, o montare de exceptie, cu muzica si costume traditionale cazace, va debuta la 19.30. Biletele se pot procura de pe http://www.vreaubilet.ro si de la casa de bilete a Teatrului National din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.