Compania Rusal, cel mai mare producator rus de aluminiu, a amanat listarea actiunilor sale pe bursa London Stock Exchange, in cadrul unei oferte publice initiale de noua miliarde dolari, din cauza temerilor cu privire la criza de lichiditate existent
Compania Rusal, cel mai mare producator rus de aluminiu, a amanat listarea actiunilor sale pe bursa London Stock Exchange, in cadrul unei oferte publice initiale de noua miliarde dolari, din cauza temerilor cu privire la criza de lichiditate existenta la nivel mondial, transmite Reuters. "Oferta publica nu va avea loc inainte de sfarsitul anului. Inca se discuta despre aceasta chestiune. Motivul este evident, piata este foarte volatila si nu are rost sa ne asumam riscul listarii, fara a sti daca oferta publica va avea succes", a declarat Viktor Vekselberg, presedinte fara atributii executive in cadrul companiei. Vekselberg a comentat ca amanarea nu va afecta planurile investitionale ale companiei ruse, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.