"Este interzis sa pierdem si acest meci. Victoria cu Portugalia este obiectivul minim la aceasta Cupa Mondiala", le-a transmis jucatorilor nos­tri managerul Robert An­to­nin, inaintea meciului din aceas­ta
"Este interzis sa pierdem si acest meci. Victoria cu Portugalia este obiectivul minim la aceasta Cupa Mondiala", le-a transmis jucatorilor nos­tri managerul Robert An­to­nin, inaintea meciului din aceas­ta seara, de la Toulouse (ora 21:00, in direct la TVR 2). Dupa doua infrangeri conse­cu­tive, 18-24 cu Italia si 0-42 cu Scotia, staff-ul tehnic al echipei a decis ca in fata celui mai modest adversar din grupa C sa ofere o sansa si jucatorilor care au evoluat mai putin sau deloc pana acum, astfel ca in formatia de start vor fi operate sapte modificari. Vor ramane pe banca Toderasc, Tincu, Socol, Corodeanu, Sarbu, Gal si Brezoianu, locul lor urmand a fi luat de Popescu, Mavrodin, Ratiu, Tudori, Calafeteanu, Dumbrava si Nicolae.   AMBITIE. In absenta lui Sorin Socol, banderola de ca­pitan va fi purtata de Ovi­diu Tonita. "Imi propun sa duc echipa la victorie. Vrem sa facem un meci perfect, sa mar­cam minimum patru ese­uri si sa stergem impresia ne­ga­tiva de la meciul cu Scotia", a de­cla­rat Tonita. "Este onoa­rea noastra in joc la acest meci. Un esec ar fi o pata nea­gra in istoria rugbystica a Ro­ma­ni­ei", l-a completat Romeo Gontineac. Cele doua echipe s-au intalnit pana acum de 12 ori, inregistrandu-se 11 succese romanesti si unul portughez, 16-15 in 2003, la Lisabona. Cea mai mare dife­renta de scor s-a con­semnat in 1996, cand Ro­ma­nia a invins cu 92-0 la Bu­cu­resti. In ulti­mul meci, la 29 septembrie, Romania va in­tal­ni Noua Zeelanda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.