Ce incepe prost nu se termina intotdeauna la fel. Acest lucru a fost demonstrat de echipa Romaniei de Cupa Davis in Namihaya Dome Main  Arena din Osaka, unde a reusit sa revina de la 2-1 pentru asiatici si sa invinga in final cu 3-2. Pavel&
Ce incepe prost nu se termina intotdeauna la fel. Acest lucru a fost demonstrat de echipa Romaniei de Cupa Davis in Namihaya Dome Main Arena din Osaka, unde a reusit sa revina de la 2-1 pentru asiatici si sa invinga in final cu 3-2. Pavel&Co. reusesc sa se mentina in Grupa Mondiala a Cupei Davis, alaturi de marile forte ale tenisului, dupa un meci de baraj mult mai greu decat aratau calculele hartiei. Victoria se datoreaza in buna masura veteranului Andrei Pavel (foto), care a adus din nou 2 puncte pentru Romania. “Cneazul” a revenit senzational in fata numarului 1 japonez, Takao Suzuki, dupa ce era condus cu 2-0 la seturi, iar la general gazdele conduceau cu 2-1. Experienta si-a spus cuvantul si in cele din urma Pavel a castigat, scor 6-7 (6/8), 6-7 (1/7), 6-1, 6-4, 6-4. „Este intotdeauna greu sa revii dupa doua seturi pierdute. Nu l-am subestimat pe Takao Suzuki nicio clipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.