"Abia a trecut episodul cu Dinamo, iar acum apare Steaua. Nu am discutat cu nimeni de la acest club despre a prelua Steaua. In plus, niciodata nu mi-a placut sa discut despre ofertele mele, fie ca sunt de la Boldesti sau mai stiu eu de la ce echipa c
"Abia a trecut episodul cu Dinamo, iar acum apare Steaua. Nu am discutat cu nimeni de la acest club despre a prelua Steaua. In plus, niciodata nu mi-a placut sa discut despre ofertele mele, fie ca sunt de la Boldesti sau mai stiu eu de la ce echipa cu nume. Am spus-o si cand a fost povestea cu Dinamo, o spun si acum, ca sunt la FC Brasov, sunt sub contract cu acest club, si chiar asa va ramane. Am inceput o treaba si o voi duce la bun sfarsit, mai ales ca ne merge foarte bine", a spus R. Lucescu, dupa meciul castigat sambata de FC Brasov, scor 6-0 cu Dunarea Galati, in etapa a 6-a a Ligii a II-a. FC Brasov primul locu in Seria I a Ligii a II-a si nu are nici o infrangere de la inceputul campionatului, inregistrand doar un egal, 0-0, cu Progresul Bucuresti. "FC Brasov nu este o echipa de pe marginea drumului ca sa poata cineva sa-i ia antrenorul. Lucescu are contract si il va respecta", a spus si Ioan Niculae, patronul "stegarilor". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.