Oferta AIG de preluare integrala a actiunilor BTC, cel mai mare operator de telefonie fixa din Bulgaria, a fost suspendata temporar de Comisia pentru Supraveghere Financiara (FSC), pentru faptul ca grupul american de asigurari nu a furnizat informati
Oferta AIG de preluare integrala a actiunilor BTC, cel mai mare operator de telefonie fixa din Bulgaria, a fost suspendata temporar de Comisia pentru Supraveghere Financiara (FSC), pentru faptul ca grupul american de asigurari nu a furnizat informatii suficiente, potrivit site-ului Novinite, citat de Mediafax. FSC a precizat ca AIG, care detine 90% din actiunile BTC, nu a oferit actionarilor minoritari informatii care sa le permita sa ia o decizie in cunostinta de cauza. Institutia bulgara a anuntat, in luna august, ca investigheaza acordul prin care AIG a preluat 90% din BTC, dar a precizat ca ancheta nu inseamna ca FSC doreste anularea contractului. AIG Investments, divizia de investitii a asiguratorului, a finalizat acordul de preluare a 90% din actiunile BTC dupa ce a obtinut, in august, acceptul Comisiei Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.