Castigarea Supercupei Europei, dupa victoria cu 23-19 obtinuta in finala de la Ramnicu-Valcea in fata for­ma­tiei ruse Zvezda Zve­ni­gorod, le-a ambitionat pe fe­te­le de la Oltchim sa
Castigarea Supercupei Europei, dupa victoria cu 23-19 obtinuta in finala de la Ramnicu-Valcea in fata for­ma­tiei ruse Zvezda Zve­ni­gorod, le-a ambitionat pe fe­te­le de la Oltchim sa-si do­reasca noi succese internationale. "Atat timp cat se va mentine aceasta echipa in cadrul clubului, vom mai avea asemenea satisfactii. Sper ca acest rezultat sa fie o descatusare pentru fete, pentru ca ne dorim sa cas­ti­gam Liga Campionilor", si-a prezentat planurile de viitor antrenorul Gheorghe Tadici. "Vrem cat mai multe trofee. La ora actuala ne putem bate cu orice echipa", a spus si Luminita Dinu (foto), cel mai bun portar al turneului, care si-a trecut in palmares a treia Supercupa din cariera.   PETRECERE. Gheor­ghe Tadici a fost sufletul ban­chetului oficial, care a avut loc la Caciulata. El a dan­sat cu jucatoarele de la Zvezda, despre care a re­cu­noscut ca s-ar potrivi de mi­nu­ne la Oltchim, si s-a in­tre­­ti­nut minute bune cu an­tre­­norul acestora, Evgheni Trefilov. "Nu era suparat. Mi-a zis ca am meritat sa cas­­ti­gam, ca am jucat tot me­ciul in acelasi ritm si ca ne-a ajutat si sala. Poate ne vom reintalni in Liga", a spus tehnicianul Oltchimului.     Examen Pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor, Oltchim va trebui sa castige turneul preliminar pe care il va or­ga­­niza la Ramnicu-Val­cea, in zilele de 28-30 sep­tem­brie, si la care vor mai participa Byasen Trondheim (Norvegia), Madeira (Portugalia) si BNTU Minsk (Belarus). Cea mai periculoasa adversara este Byasen, pe care Oltchim a invins-o anul acesta in finala Cupei Cupelor. "Oboseala se va resimti la unele ju­ca­toa­re, dar trebuie sa ne ca­li­fi­cam", a spus Gheorghe Tadici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.