FRANTA, Ligue 1, etapa a 9-a * DANIEL NICULAE (foto) a reusit o "dubla" pentru AJ Auxerre, 2-0 acasa cu Olympique Marseille. Niculae a deschis scorul in minutul 20 si a stabilit rezultatul final in minutul 25. Niculae a fost inlocuit in minutul 79 de
FRANTA, Ligue 1, etapa a 9-a * DANIEL NICULAE (foto) a reusit o "dubla" pentru AJ Auxerre, 2-0 acasa cu Olympique Marseille. Niculae a deschis scorul in minutul 20 si a stabilit rezultatul final in minutul 25. Niculae a fost inlocuit in minutul 79 de Chafni, in timp ce coechipierul sau, GABRIEL TAMAS, a fost integralist.
ITALIA, Seria A, etapa a 4-a. * ADRIAN MUTU a inscris singurul gol in partida pe care Fiorentina a castigaqt-o pe terenul celor de la Catania. La Siena, PAUL CODREA a fost eliminat in minutul 77 in partida pe care echipa sa a terminat-o la egaliate, 1-1, in deplasarea de la AC Torino.
OLANDA, Division 1, etapa a 5-a * GEORGE OGaRARU a fost integralist in victoria pe care echipa sa Ajax Amsterdam a repurtat-o pe terenul celor de la Alkmaar. La "lancieri" Mitea este in continuare accidentat.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 6-a * CIPRIAN MARICA a intrat in minutul 71 pentru VfB Stuttgart, 1-4 in deplasare cu Werder Bremen. Marica l-a schimbat pe Basturk * MIHAI TARARACHE a foat titular la MSV Duisburg, 0-2 in deplasare cu Hansa Rostock. Tararache a primit un "galben" in minutul 51 si a fost schimbat de Daun in minutul 58. De la Duisburg a lipsit IULIAN FILIPESCU, neconvocat * SERGIU RADU (din minutul 77 in locul lui Dzeko) si VLAD MUNTEANU (din minutul 87 in locul lui Marcelinho) au jucat pentru WfL Wolfsburg, 2-1 in deplasare cu fosta lor echipa, Energie Cottbus.
ELVETIA, Super League, etapa a 9-a * CRISTIAN IANU a marcat pentru FC Aarau, 1-1 in deplasare cu St. Gall. Ianu a fost integralist si a inscris in minutul 78.
CROATIA, NHL, etapa a 9-a * FLORIN CERNAT a fost integralist la Hajduk Split, 0-4, in deplasare cu NK Rijeka.
SCOTIA, Premier League, etapa a 7-a * MARIUS NICULAE a fost titular la Inverness, 2-1 acasa cu Hearts. Niculae a evoluat pana in minutul 86.
UCRAINA, UPL+ etapa a 10-a * TIBERIU GHIOANE a fost integralist la Dinamo Kiev, 4-1 in deplasare cu Tavria Simferopol. Ghioane a pasat decisiv la primul gol al echipei sale. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.