Pare-se ca italienii au (vorba lui Nenea Iancu) mai multi ``falitia€™a€™ decat prevede legea. Nici noua nu ne lipsesc, dar pana la ``faliment`` mai avem de asteptat. Dupa ce jurnalistii din peninsula au str
Pare-se ca italienii au (vorba lui Nenea Iancu) mai multi ``falitia€™a€™ decat prevede legea. Nici noua nu ne lipsesc, dar pana la ``faliment`` mai avem de asteptat. Dupa ce jurnalistii din peninsula au strigat la unison, nu cu multi ani in urma, ca vor capul lui Moggi (al lui Motoc, sireacu`, nu mai este disponibil...), a venit randul altor personaje importante din ``Il Calcio`` sa treaca pe sub furcile caudine ale justitiei.   FARA BERLUSCONI. Conform agentiei ANSA, parchetul din Milano a cerut trimiterea in fata judecatorilor a vicepresedintilor cluburilor AC Milan si Inter Milano, Adriano Galliani, respectiv Rinaldo Ghelfi, cei doi fiind acuzati de fals in acte, in vederea acoperirii pierderilor financiare ale celor doua grupari lombarde, in perioada 2003-2005. Concret, Galliani si Ghelfi (acesta din urma secondat de un alt fost ``interist`` - Mauro Gambaro) au ``umflat`` bilanturile contabile pentru a afisa venituri mai mari decat cele obtinute din transferurile jucatorilor. Pentru a sterge o parte din datoriile cluburilor, putand sa se incadreze astfel in parametrii fixati de federatia italiana de fotbal, oficialii AC Milan si Inter Milano se pare ca au facut schimb de jucatori de mana a doua, valoarea acestora fiind supraestimata.   ``Nu am ucis pe nimeni. Eu si Moratti, pur si simplu am cumparat si vandut jucatori``, s-a lamentat Galliani in fata jurnalistilor. In ceea ce priveste cazul lui Massimo Moratti (prieten vechi al unor personaje de prim rang din fotbalul mioritic) avocatii presedintelui actualei echipe a lui Cristi Chivu au declarat ca s-a dispus disocierea si separarea de ancheta principala ce ii vizeaza pe cei doi vicepresedinti - Galliani si Ghelfi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.