Golul reusit in de­pla­sarea de la Catania, care a asigurat victoria Fiorentinei, l-a tran­s­­format pe in­ter­na­ti­onalul roman Adrian Mutu intr-unul
Golul reusit in de­pla­sarea de la Catania, care a asigurat victoria Fiorentinei, l-a tran­s­­format pe in­ter­na­ti­onalul roman Adrian Mutu intr-unul dintre personajele principale din presa italiana.   FENOMEN. Unul dintre site-urile suporterilor din Flo­renta, violanews.com, l-a comparat pe Adrian Mutu cu un "martian" si i-a acordat nota 8,5 pentru prestatia din ultima etapa de Serie A. "Un mar­tian. Este unul dintre pu­ti­nii jucatori care pot face di­fe­renta intr-un meci. A marcat un gol cu capul si a creat alte faze desprinse parca din manual. A ajutat defensiva, a facut cateva recuperari, dar nu era prea fericit cand facea asa ceva. Un fenomen absolut", a scris violanews.com. Site-urile fiorentinanews.com si goal.com l-au notat cu 7,5 pe Mutu, considerandu-l cel mai bun jucator de pe teren. "A marcat golul decisiv si a ara­tat ca este cu adevarat omul in plus pentru Fiorentina. Lupta, joaca, marcheaza si ii hartuieste pe adversari. Adi­ca, face totul", a notat fio­ren­tinanews.com. In schimb, agentia Datasport i-a acordat nota 6 internationalului ro­man si a scris: "Mutu a marcat rapid si a mai avut doua si­tuatii bune de gol, dupa care, in repriza a doua, a in­trat in ritmul partidei, adica mo­dest". Dupa meci, Mutu a de­clarat: "Se simte putina obo­seala dupa ce am jucat trei me­ciuri in sapte zile, dar im­por­tant este ca am castigat. Ma inteleg bine cu Vieri, ne cu­noastem de cand jucam im­pre­una la Inter Milano".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.