Fotbalul a innebunit definitiv. Pana si la linistita Glorie a lui Jean Padureanu au aparut probleme cu suporterii. Totul a pornit de la un lucru minor, pozitia pe care nucleul de fani sa o ocupe in stadion. Suparati pe faptul ca nu sunt lasati sa st
Fotbalul a innebunit definitiv. Pana si la linistita Glorie a lui Jean Padureanu au aparut probleme cu suporterii. Totul a pornit de la un lucru minor, pozitia pe care nucleul de fani sa o ocupe in stadion. Suparati pe faptul ca nu sunt lasati sa stea la peluza, cei 40 de “vampiri albastri” din galeria Gloriei au parasit stadionul la 5 minute dupa inceperea partidei cu Otelul. „Galeria nu e matura pentru a judeca astfel de momente in sensul ca a vrut neaparat sa o ducem in peluza. Jandarmii si politia ne-au spus ca locul acela sa-l tinem pentru oaspeti. O sa vina Steaua, Dinamo, ce facem? Scoatem de acolo 4.000 de oameni?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.