Gigi Becali a parasit un stadion din provincie pentru prima oara sub protectia jandarmilor. Aradenii si stelistii nu l-au iertat pentru umilirea lui Hagi.

Gigi Becali a devenit brusc un personaj antipatic pentru stelistii din toata tara s
Gigi Becali a parasit un stadion din provincie pentru prima oara sub protectia jandarmilor. Aradenii si stelistii nu l-au iertat pentru umilirea lui Hagi.

Gigi Becali a devenit brusc un personaj antipatic pentru stelistii din toata tara si nu numai. Finantatorul Stelei a fost huduit de intreg stadionul pe toata durata meciului UTA - Steaua (1-1), iar la finalul intalnirii a avut nevoie de protectia bodyguarzilor si a jandarmilor pentru a parasi arena din Arad. Aparat de scuturile oamenilor de ordine, Becali a zambit la fiecare apostrofare, dar nu era rasul lui. Felul in care l-a determinat pe Hagi sa plece de la Steaua l-a transformat pe miliardar din cel mai popular om intr-un inamic al microbistilor. Publicul aradean si-a facut cunoscuta pozitia cu mai bine de o jumatate de ora inainte de fluierul arbitrului, cand „textilisti” si stelisti au inceput sa scandeze numele lui Gheorghe Hagi. Stadionul „a luat foc” atunci cand la tribuna oficiala si-a facut aparitia Gigi Becali. Finantatorul Stelei a ajuns in postura rivalului sau de la Dinamo, Cristi Borcea. Sezonul trecut, dinamovistii au iesit din mai multe arene de provi ncie in dubele jandarmilor, pentru a fi protejati de furia suporterilor adversi. „Ce, eu sunt Borcea, sa plec de la stadion in duba? Nu o sa-l vedeti niciodata pe Becali asa. Eu sunt iubit in toata tara, pentru ca am sufletul curat”, declara, atunci, finantatorul echipei din Ghencea. Inainte de venirea lui Hagi, Becali avea probleme doar cu spectatorii din Ghencea, el fiind aplaudat pe stadioanele din tara. Instalarea lui Hagi a rezolvat problema cu fanii stelisti, iar plecarea „Regelui” l-a aruncat pe latifundiarul din Pipera intr-un razboi cu toata lumea.

Cearta cu Hagi il va costa in alegeri
Marius Pieleanu, specialist in psihologia multimii, este de parere ca era de asteptat ca Becali sa fie huiduit de public la Arad. „Mi se pare firesc. S-a intamplat mai tarziu decat m-as fi asteptat. Gigi Becali este un balon de sapun, o inventie a presei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.