ANGLIA. Clubul Arsenal a anuntat ca la sfarsitul anului antrenorul Arsene Wenger (foto) va putea chel­tui 100 de milioane de euro pentru transferuri de jucatori, datorita situatiei financiare bune a gruparii. "Avem o situatie financiara ca
ANGLIA. Clubul Arsenal a anuntat ca la sfarsitul anului antrenorul Arsene Wenger (foto) va putea chel­tui 100 de milioane de euro pentru transferuri de jucatori, datorita situatiei financiare bune a gruparii. "Avem o situatie financiara care ne permite ca Arsene sa faca ce transferuri do­res­te. Avem la dispozitie peste 100 de milioane de euro bani ghea­ta la sfarsitul anului si daca Arsene va dori ii vom pune acesti bani la dispo­zi­ti­e", a declarat un oficial al lui Arsenal. Momentan, clubul londonez se afla pe locul doi in Euro­pa ca profit, dupa Real Madrid.   TENIS. Raluca-Ioana Olaru a urcat noua pozitii in clasamentul WTA, ocupand acum locul 63, cu 471 punc­te. Cealalta ro­manca din pri­mele 100 de ju­ca­toa­re, Edi­na Gallovits, a urcat doua po­zitii si ocupa locul 74, cu 419 puncte. In schimb, So­ra­na Carstea a coborat pe locul 111, cu 321 de puncte, in timp ce Anda Pe­ri­anu a ur­cat pa­tru locuri si se afla pe pozitia 175, cu 176 punc­te.   ITALIA. Presa italiana l-a criticat pe mijlocasul Pa­ul Codrea pentru cartonasul rosu primit in partida pe ca­re Siena a terminat-o la ega­li­tate, in deplasare, 1-1 cu AC Torino, in etapa a patra a campionatului Italiei. "Do­rin­ta extraordinara s-a trans­format in doua carto­na­se galbene si prestatia sa buna a devenit o eliminare extrem de periculoasa pentru Siena", a scris agentia Datasport, care l-a notat cu 5,5 pe internationalul ro­man. "Codrea a fost iritat si a faultat foarte mult. A in­cer­cat sa faca meciul vietii impotriva fostei sale echipe, dar mai mult a gresit. Si-a lasat echipa in zece jucatori dupa doua faulturi pros­testi", a scris si goal.com.   UCRAINA. Razvan Rat a marcat un gol pentru Sahtior Donetk, in meciul pe care formatia pregatita de Mircea Lucescu l-a cas­ti­gat, pe teren propriu, cu 4-1, in fata lui Dnepr Dnepro­pe­tro­vsk, in etapa a 10-a a cam­pionatului Ucrainei. Dnepr a deschis scorul in minutul 20, prin Vorobei, Rat fiind cel care a restabilit egalita­tea in minutul 48. Celelalte goluri ale echipei din Donetk au fost marcate de Brandao (a€™53 - penalty, a€™76) si Gladky (a€™72). In urma acestui rezultat, Sahtior si-a conso­lidat pozitia de lider, dis­tan­tan­du-se la sase puncte de Dnepr si la sapte de Dinamo Kiev.   SPANIA. Conform co­ti­dianului britanic The Sun, brazilianul Ronaldinho i-a cerut fratelui sau, Roberto de Assis, care ii este si impresar, sa inceapa ne­go­cierile cu Chelsea. Potri­vit sursei citate, pa­tro­nul clubului londonez, Ro­man Abramovici, l-a in­tal­nit pe De Assis luna trecuta si ar fi dispus sa pla­teasca 50 de milioane de lire sterline pentru Ronaldinho.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.