Peste tot e la fel... Unii vin, altii pleaca, indiferent de domeniu, cu atat mai mult in televiziune. Cei care fac fata concurentei si raman tari pe pozitii spun: „Daca ai valoare, rezisti! Daca nu, dispari la fel de repede cum ai aparut!&ldqu
Peste tot e la fel... Unii vin, altii pleaca, indiferent de domeniu, cu atat mai mult in televiziune. Cei care fac fata concurentei si raman tari pe pozitii spun: „Daca ai valoare, rezisti! Daca nu, dispari la fel de repede cum ai aparut!“. Cei care nu pot face fata se apara si spun: „Mi-am dat seama ca nu e adevarata mea pasiune“ sau „Am ales sa fac altceva“. Adevarul este ca sunt extrem de multe vedete, pricepute in muzica... sau nu, care se supraestimeaza si au impresia ca sunt bune in toate. Daca au facut playback in fata unei multimi de o mie de indivizi, la ziua comunei Cucuietii din Deal, au impresia ca e floare la ureche sa moderezi o emisiune. Astfel, au aparut ca ciupercile dupa ploaie, cantarete care au crezut ca pot tine microfonul in mana si intr-un platou de televiziune, nu numai pe scena. Au venit, au incercat sa ne impresioneze, nu au reusit si s-au intors la vechea meserie care le-a consacrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.