Lista PSD pentru europarlamentare, deschisa de secretarul general, Titus Corlatean, este continuata de Adrian Severin, Adriana Ticau, Daciana Sarbu si Catalin Nechifor, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate, care au precizat caVasile P
Lista PSD pentru europarlamentare, deschisa de secretarul general, Titus Corlatean, este continuata de Adrian Severin, Adriana Ticau, Daciana Sarbu si Catalin Nechifor, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate, care au precizat caVasile Puscas si Victor Ponta si-au retras candidaturile.


Deputatul PSD Vasile Puscas sustine ca a fost sunat, duminica dupa-amiaza, de catre liderul PSD, Mircea Geoana, caruia i-a spus ca se retrage de pe lista de candidati ai partidului pentru Parlamentul European si ca Geoana l-a sunat din nou luni dimineata ca sa-l intrebe daca nu s-a razgandit. "Nu m-am razgandit. I-am spus d-lui Geoana ca sunt multe lucruri de facut in tara si sunt printre putinii care stiu ce au de facut in ceea ce priveste politicile europene", a adaugat deputatul Puscas.

El a declarat ca s-a retras pentru ca nu cunoaste strategia PSD privind alegerile pentru Parlamentul European si ce anume se doreste de la aceste alegeri. "Nu pot juca intr-o piesa fara scenariu. Am discutat la inceputul anului un scenariu, dar el s-a schimbat, iar despre cel nou nu stiu nimic", a spus Vasile Puscas.Puscas i-a dat asigurari liderului PSD ca va sprijini atat campania electorala a PSD pentru europarlamentare, cat si lista de candidati a partidului. Comitetul Executiv al PSD a stabilit, la sfarsitul lunii august, ca primele pozitii pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare sa fie ocupate de Titus Corlatean, Victor Ponta, Adrian Severin si Vasile Puscas. Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a anuntat, joi, ca va ocupa prima pozitie a listei PSD pentru euroalegeri.


SCHIMBARE DE MACAZ. Ulterior,  Puscas a afirmat ca a primit cu "multa bucurie" vestea ca Titus Corlatean va deschide lista candidatilor PSD pentru Parlamentul European si ca aceasta decizie ii creeaza "un deosebit confort". "Am primit cu multa bucurie vestea ca domnul Titus Corlatean va fi cel care deschide lista de candidati ai PSD pentru alegerile pentru Parlamentul European. Asigur ca aceasta decizie, mie personal, imi creeaza  un deosebit confort", declara Puscas intr-un comunicat remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

El si-a exprimat speranta ca "strategia PSD pentru alegerile europene va fi una de succes, iar rezultatele in consecinta".    Presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, s-a declarat nemultumit de decizia conducerii partidului de a-l plasa pe secretarul general Titus Corlatean pe primul loc pe lista pentru PE, si nu pe Vasile Puscas. "Noi am fi dorit sa fie Vasile Puscas. Cei de la centru nu s-au tinut de cuvant. Sunt nemultumit, dar asta e situatia si daca se ia o decizie a conducerii cred ca aceasta trebuie respectata", a declarat Lapusan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.