Ma gandesc cu groaza, daca pica actualul guvern, ce se va intampla cu Invatamantul. Statistic vorbind, am asista la un eveniment unic, extraordinar, care nu s-a mai intamplat de la Unirea Principatelor Romane si pana in prezent. Adica, intr-un manda
Ma gandesc cu groaza, daca pica actualul guvern, ce se va intampla cu Invatamantul. Statistic vorbind, am asista la un eveniment unic, extraordinar, care nu s-a mai intamplat de la Unirea Principatelor Romane si pana in prezent. Adica, intr-un mandat de patru ani, Educatia ar putea fi incalecata de un al patrulea ministru. Pana acum, a fost unul mai destoinic decat altul: Mircea Miclea, Mihail Hardau, Cristian Adomnitei si cine va urma. Mai exact, un ministru pe an. Fara doar si poate, este o performanta de mare respiratie europeana, caci dupa cum stim, nici Italia, tara cu cele mai firave guverne din blocul european, nu a fost in stare sa aiba un asemenea succes. Rusine din partea lor! Si noi, care o credeam model in toate cele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.