Sotia sirianului Omar Hayssam, Adela, a transmis mai multe documente prin care incearca sa justifice motivul pentru care nu s-a intors in tara cu cei sapte copii ai cuplului.

Actele au fost depuse ieri la Judecatoria Sectorului 2, instant
Sotia sirianului Omar Hayssam, Adela, a transmis mai multe documente prin care incearca sa justifice motivul pentru care nu s-a intors in tara cu cei sapte copii ai cuplului.

Actele au fost depuse ieri la Judecatoria Sectorului 2, instanta care i-a permis femeii sa plece cu minorii in vizita la bunicii din Siria.

DOCUMENTE. Potrivit avocatilor, este vorba despre o sentinta a Tribunalului de Jurisprudenta Islamica din Homs, prin care li se interzice copiilor sa paraseasca Siria fara acordul tatalui lor. Actiunea a fost depusa si castigata in cursul acestei luni de bunicul minorilor, Khaled Omar, in calitate de imputernicit al fiului sau, Omar Hayssam. Aparatorii au mai depus la Judecatoria Sectorului 2 si contestatia formulata de Adela Omar impotriva interdictiei obtinute de socrul sau. Aceasta va fi judecata de magistratii sirieni la data de 24 octombrie, ne-au declarat avocatii.

Sotia fugarului Omar Hayssam a reusit sa paraseasca Romania impreuna cu cei sapte copii ai cuplului la data de 16 august. Dupa cateva luni de procese, ei obtinusera de la magistratii romani permisiunea de a-si vizita bunicii sirieni cu obligatia de a se intoarce in tara pana la inceputul anului scolar. In loc sa revina in Romania, Adela Omar a transmis ca a fost oprita la vama de autoritatile siriene, care i-au interzis sa paraseasca tara impreuna cu copiii.



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.