Prezentatoarea „Surprizelor“ si gazda „Duminicii in familie“ s-au unit pentru o cauza nobila, sambata seara, in cadrul Galei Crucea Rosie. Desi, cu cateva zile in urma, Mihaela spunea ca Andreea nu a invitat-o la teledon, cel
Prezentatoarea „Surprizelor“ si gazda „Duminicii in familie“ s-au unit pentru o cauza nobila, sambata seara, in cadrul Galei Crucea Rosie. Desi, cu cateva zile in urma, Mihaela spunea ca Andreea nu a invitat-o la teledon, cele doua vedete s-au intalnit totusi in studioul TVR.

Gala Crucea Rosie, care a avut loc sambata seara si a fost transmisa in direct pe TVR si TVR International, a reunit doua vedete pe care presa le tot catalogheaza drept rivale, Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu. Cu cateva zile inainte de evenimentul-maraton, prezentatoarea „Duminicii in familie“ de la Antena 1 declara ca Andreea nu a invitat-o sa ia parte la teledon, dar ca ar accepta cu placere sa raspunda la telefoanele donatorilor. Iata ca, pana la urma, Zana Surprizelor i-a facut placerea, asa ca Mihaela s-a aflat intr-unul din studiourile TVR pe post de „centralista“. Vedeta Antenei 1 a fost abordata la un moment dat de Andreea, care se plimba prin platou, stand de vorba cu invitatii, iar Mihaela i-a declarat, surprinsa, ca majoritatea apelurilor primite veneau din partea pensionarilor cu venituri mic i, in scopul carora era dedicata Gala. La fel ca si Andreea Marin, Mihaela Radulescu este voluntar Crucea Rosie.

Televiziunea Romana a pus la dispozitie, pentru acest eveniment, doua studiouri imense, in care s-au strans in jur de 200 de personalitati. Actori, cantareti, vedete de televiziune, oameni de afaceri, politicieni sau ziaristi, cu totii au tinut sa dea o mana de ajutor pensionarilor nevoiasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.