Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat, ieri, ca nu a facut presiuni asupra celor doi consilieri generali ca acestia sa-si dea demisia, asa cum s-a vehiculat. Vanghelie a subliniat ca Liviu Goncea si Mihai Voicu au fost exclusi din parti
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat, ieri, ca nu a facut presiuni asupra celor doi consilieri generali ca acestia sa-si dea demisia, asa cum s-a vehiculat. Vanghelie a subliniat ca Liviu Goncea si Mihai Voicu au fost exclusi din partid, cat si din Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Marian Vanghelie i-a acuzat pe cei doi consilieri ca nu si-au mai depus demisiile la secretariatul Consiliului dupa ce initial le depusesera la partid, din cauza faptului ca ar avea anumite interese in Consiliu. „Unul dintre ei, Livu Goncea, are o societate si interese de toate naturile, iar Voicu vrea un teren de 4.000 de metri pe strada Poligrafiei“, a afirmat Vanghelie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.