PNL si senatorul Norica Nicolai (foto) sunt urmariti de SRI, a acuzat ieri Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, facand publice doua adrese de insotire a unor materiale realizate de Grupul de Evidenta din SRI, semnate de generalul
PNL si senatorul Norica Nicolai (foto) sunt urmariti de SRI, a acuzat ieri Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, facand publice doua adrese de insotire a unor materiale realizate de Grupul de Evidenta din SRI, semnate de generalul Vasile Stanciu. "Informa­tia prezentata se refera la unele afirmatii ale senatorului Norica Nicolai", se arata in prima adresa. In cea de-a doua - intentia PNL de a coagu­la un pol de dreapta liberal in Mol­dova, dar si reactii la o declaratie publica a presedintelui Basescu. Anuntul GIP a produs reactii ime­diate in PNL, presedintele Ca­merei Deputatilor, Bogdan Olteanu, solicitand convocarea de urgenta a directorului SRI George Maior la comisia parlamentara de specialitate. "Acuzatiile sunt, dupa parerea mea, extrem de grave. Urmarirea afirmatiilor unui om politic in­seamna politie politica", a afirmat Ol­teanu. Presedintele comisiei, Radu Stroe, a cerut si el SRI sa explice aceste note pana cel tarziu azi, apre­ciind ca, daca ele sunt reale, repre­zinta "un dezastru". SRI a comunicat prin purtatorul de cuvant ca verifica documentele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.