Romania a inclus pe lista delegatiilor pentru summitul NATO din aprilie 2008 care va avea loc la Bucuresti si pe cea a Federatiei Ruse, condusa de presedintele Vladimir Putin, a declarat, ieri, subsecretarul de stat in MAE Victor Micula, seful depar
Romania a inclus pe lista delegatiilor pentru summitul NATO din aprilie 2008 care va avea loc la Bucuresti si pe cea a Federatiei Ruse, condusa de presedintele Vladimir Putin, a declarat, ieri, subsecretarul de stat in MAE Victor Micula, seful departamentului care se ocupa cu organizarea evenimentului. Locul principal de desfasurare va fi Palatul Parlamentului. Berndt A. Goetze (foto), reprezentantul NATO, a declarat ca a fost impresionat de aceasta cladire.

La Bucuresti se va lua o decizie in privinta extinderii NATO, in cursa aflandu-se Croatia, Macedonia si Albania. Micula a spus ca hotelurile care au cerut preturi exagerate pentru cazarea delegatiilor risca sa ramana goale in acea perioada, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.