RA-APPS va organiza, in 5 octombrie, o noua licitatie pentru vanzarea Clubului Floreasca, schimband procedura astfel incat ofertantii sa poata cumpara activele cu plata in rate. Decizia a fost luata dupa ce la licitatia organizata ieri (care a fost
RA-APPS va organiza, in 5 octombrie, o noua licitatie pentru vanzarea Clubului Floreasca, schimband procedura astfel incat ofertantii sa poata cumpara activele cu plata in rate. Decizia a fost luata dupa ce la licitatia organizata ieri (care a fost cea de-a treia) nu a fost depusa nici o oferta. La licitatia din 5 octombrie va fi mentinut acelasi pret de pornire, respectiv 35 milioane de euro plus TVA, daca pana la acea data vor fi primite cel putin doua oferte. „Regia va cere potentialilor cumparatori sa depune oferte de cumparare cu plata in rate“, au declarat reprezentantii RA-APPS, fara a mentiona numarul transelor sau valoarea lor, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.