Proaspat demisionar de la carma formatiei Chelsea Londra, portughezul Jose Mourinho a de­clarat ieri ca ar accepta sa revina pe "Stamford Bridge", insa numai in anumite conditii: "Cred cu ade­varat ca ma voi intoarce la Chelsea
Proaspat demisionar de la carma formatiei Chelsea Londra, portughezul Jose Mourinho a de­clarat ieri ca ar accepta sa revina pe "Stamford Bridge", insa numai in anumite conditii: "Cred cu ade­varat ca ma voi intoarce la Chelsea daca Roman Abramovici va pleca candva. Pentru mine, plecarea de la Chelsea este cea mai dureroasa experienta din viata mea", a spus lusita­nul. Mourinho a marturisit apoi ca are un respect deosebit pentru fostii sai rivali din campionatul Angliei: "Nu cred ca vreun antrenor se bucura daca un altul are probleme. Am avut cateva dispute cu Arsene Wanger, dar am si luat masa cu el".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.