FINALA GBOB. Romania va fi reprezentata pentru prima oara la finala mondiala de la Londra a celui mai mare concurs de muzica din lume, "The global battle of the bands", GBOB Challenge 2007. Dupa peste 300 de finale desfasurate in intreaga lume, 12.000 de muzicieni participanti si mai mult de doua milioane de spectatori inregistrati la spectacole, tv sau radio, pentru prima oara o trupa din Romania va avea sansa sa fie prezenta la varful industriei muzicale mondiale. Finala nationala "Romania GBOB Challenge 2007" va avea loc la 4 octombrie la Club Diesel din Cluj. Printre trupele ajunse in finala se numara: Grimus, DekaDens , Jokerman, Prometeu, Eye See Red, Mea Nox, Basilica, Campia Libertatii, The Mood. (A.R.)


ALBUM COBE. Grupul punk rock Cobe a luat fiinta in 2006 si de atunci a sustinut mai multe concerte in diferite cluburi din
Bucuresti si din tara. Robert (tobe), Voix (vocal), Grim (chitara bas) si Matei (chitara) s-au apucat de muzica dupa ce au ascultat la greu Bad Religion, Rise Against, NOFX, No Use For A Name, Lagwagon, Pennywise sau Anti-Flag, principalele influente. Referitor la albumul de debut, Catalin Voicu (Voix) a spus: "Va fi gata cam intr-o luna". (Alex Revenco)