Bistritenii reusesc sa se mentina intre primele echipe din Liga 1, dupa victoria cu 2-1 inregistrata in fata Otelului, dar galatenii au avut un gol perfect valabil, anulat eronat pe motiv de off-side. Cel care a comis greseala a fost Dorin Mudu
Bistritenii reusesc sa se mentina intre primele echipe din Liga 1, dupa victoria cu 2-1 inregistrata in fata Otelului, dar galatenii au avut un gol perfect valabil, anulat eronat pe motiv de off-side. Cel care a comis greseala a fost Dorin Mudura, nimeni al­tul decat asistentul agresat acum o luna de Ganea. In minutul 61, Mudura a anulat go­lul marcat de galateanul Daniel Stan, desi atacantul se afla in pozitie re­gulamentara de joc. Acelasi asistent gresise in prima repriza si in de­favoarea gazdelor, la scorul de 0-0, oprindu-l, tot pe motiv de off-side, pe Ti­linca dintr-o cursa spre poarta Ote­lului. Gloria a deschis scorul in mi­nutul 20, prin Coroian, care a inscris cu un sut plasat. Aproape ime­diat, oaspetii au egalat, Sergiu Cos­tin marcand cu ajutorul portarului advers. Bistritenii au punctat de­cisiv in minutul 51, prin Parvu.   TINERETE. Antrenorul gazdelor, Ovidiu Sabau, s-a declarat mul­tu­mit de rezultat, mai ales ca tinerii sai jucatori nu sunt obisnuiti cu presiunea locurilor fruntase. "Am reusit sa castigam, desi ne-am confruntat cu un adversar valoros, care a reusit sa ne egaleze. Consider ca este o vic­to­rie meritata, sunt foarte multumit de jucatori. Am avut cea mai tanara apa­rare din Liga 1", a spus Sabau. De partea cealalta, Petre Grigoras s-a plans ca elevii sai au gresit foarte mult. "A fost o victorie meritata de Glo­ria, fiindca a gresit mai putin de­cat noi. N-a fost un joc spectaculos, din cauza unor greseli inadmisibile la nivel de Liga I. Din pacate, nu am putut sa ne ridicam la valoarea jo­curilor de pe teren propriu. Va trebui sa analizam foarte atent, pentru ca trebuie schimbat ceva neaparat, ca echipa sa mearga pe fagasul pe care ni-l dorim", a precizat an­tre­norul Otelului.   PROTEST. Cei peste 40 de membri ai galeriei Bistritei au pa­ra­sit stadionul in minutul 5, ne­mul­tu­miti ca nu au fost lasati sa stea la pe­lu­za, unde aveau abonamente, si au fost trimisi la tribuna a II-a, pentru a face loc suporterilor veniti de la Ga­lati. "Galeria nu e matura, a vrut nea­parat sa o ducem in peluza. Jandarmii si politia ne-au spus ca locul acela sa-l tinem pentru oaspeti. O sa vina Steaua, Dinamo, ce facem? Scoa­tem de acolo 4.000 de oameni? Eu consider ca, daca ei iubesc echipa, n-ar fi trebuit sa faca gestul acesta", a declarat despre incident pre­se­din­tele Gloriei, Jean Padureanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.