Gheorghe Hagi a parasit Steaua cu ochii in lacrimi, dezvaluind „tortura” psihica la care a fost supus de Gigi Becali in ultimul timp. Daca microbistii de rand sunt impartiti in doua tabere, pro si contra Becali, oamenii de fotbal sunt to
Gheorghe Hagi a parasit Steaua cu ochii in lacrimi, dezvaluind „tortura” psihica la care a fost supus de Gigi Becali in ultimul timp. Daca microbistii de rand sunt impartiti in doua tabere, pro si contra Becali, oamenii de fotbal sunt toti alaturi de „Rege”. Steaua a devenit jucaria lui Becali. Cel mai vehement contestatar al patronului din Ghencea este Ilie Nastase, fost membru in CA al Stelei. ”Becali l-a impins pe Hagi sa demisioneze. Hagi a stat mai mult pentru ca iubeste Steaua, nu pentru glorie si bani, dovada ca a plecat fara sa ia niciun ban. Becali a reusit ce voia el: sa fie antrenor. Sa vina el antrenor la Steaua ca sa o infunde si mai mult. Eu il propun antrenorul nationalei pe Becali. Seamana cu Ceausescu. Se pricepe la toate si nu face nimic. Daca ar fi oameni normali, toti antrenorii din Romania ar trebui sa refuze Steaua”, a spus Ilie Nastase. Ce i s-a intamplat lui Hagi reprezinta un semnal de alarma pentru Ionut Popa: „Este foarte periculos ce s-a intamplat la Steaua. Inseamna ca noi, antrenorii, suntem la cheremul conducatorilor, a arbitrilor si chiar a galeri ilor. Suntem tratati ca niste carpe“. Gabi Balint, fostul secund al lui Hagi de la Galatasaray, l-a pus si el la zid pe latifundiarul din Pipera: ”Problema Stelei e patronul. Ca sa reusesti trebuie sa ai o sustinere din partea celui mai important om din club.

Sa-l sprijine in fata jucatorilor, a publicului pana cand va dovedi ca nu are rezultate, dar el a fost pus la zid inca de la primul meci, cu Ceahlaul“. Pe acceasi lungime de unda s-a situat si Lita Dumitru, care era „sigur ca Hagi o sa plece. Numai un tampit poate sa se poarte cu Hagi in acest fel. Mare pacat ce i s-a intamplat simbolului fotbalului romanesc”. La randul lui, Emeric Ienei a declarat ca ii pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat fostului sau elev: „A fost o presiunea fantastica pentru el si nimeni nu poate lucra in asemenea conditii”. Mircea Lucescu si Jean Padureanu au criticat caracterul lui Becali. “In viata nu exista recunostinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.