Mai multi oameni din satul mehedintean Gemeni, comuna Darvari, sustin ca au vazut un extraterestru care a poposit pentru cateva minute langa o claie de coceni. Martorii povestesc ca vizitatorul neobisnuit era de statura unui om, purta un costum alba
Mai multi oameni din satul mehedintean Gemeni, comuna Darvari, sustin ca au vazut un extraterestru care a poposit pentru cateva minute langa o claie de coceni. Martorii povestesc ca vizitatorul neobisnuit era de statura unui om, purta un costum albastru cu dungi albe care lucea de-ti lua ochii, avea capul rotund si semana cu Superman. Cei care l-au vazut cred ca ar fi trebuit sa vorbeasca cu el inainte ca acesta sa se inalte catre cer. Cazul, demn de dosarele X, se afla acum in atentia politistilor din comuna, care fac verificari in vederea elucidarii situatie.
„De dimineata plecam cu vacile. Cand dadui sa rup o boata din gard vazui un om in albastru langa claile de coceni. Crezui ca e sperietoare ca statea asa nemiscat. Avea parca masca pe fata, alba cu puncte negre. Era musculos, ca Superman.Cand ma intorsei din camp auzii ca il vazura mai multi ca zbura peste case. Mai mult ca sigur ca a fost extraterestru. O fi stat sa-si incarce bateriile! Omul nu facu rau la nimeni, pleca la treaba lui! Dar va jur ca este adevarat, nu eram beat!” spune unul dintre martori, Aristica Galetuse.

„Superman” statea langa claile de coceni

Un alt martor ocular a fost si Ion Crutan in varsta de 68 de ani. Acesta povesteste ca, imediat cum s-a trezit, in jurul orelor 6.30, s-a dus in curte sa-si faca nevoile, insa dupa ce a facut cativa pasi a observat o aratare ciudata. „Era in ocolul asta de langa mine, unde nu locuieste nimeni, langa claile de coceni si statea in picioare nemiscat. Aveau un costum albastru ca de fas, cu dungi albe si lucea de-ti lua ochii. Capul era rotund si parca avea o masca pe figura. Eu crezui ca e vreo mascota pusa de copiii astia din sat pusa in joaca. Nu luai in seama si plecai pana la Cujmir. Cand ma intorsei pe la orele 9.00 auzii pe mai multi oameni din sat ca vazura si ei omul asta ciudat. Altii l-au zarit cand zbura in picioare pe deasupra caselor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.