Dupa Cupa Cupelor, Oltchim si-a adjudecat aseara si Supercupa Europei, invingand cu 23-19 echipa rusa Zvezda Zvenigorod, in finala turneului disputat la Ramnicu-Valcea. Momentul decisiv s-a desfasurat la mijlocul reprizei secunde, cand detinatoaÂ
Dupa Cupa Cupelor, Oltchim si-a adjudecat aseara si Supercupa Europei, invingand cu 23-19 echipa rusa Zvezda Zvenigorod, in finala turneului disputat la Ramnicu-Valcea. Momentul decisiv s-a desfasurat la mijlocul reprizei secunde, cand detinatoa­rea Cupei EHF conducea la trei goluri diferenta, 15-12. Au urmat insa sase minute magice pentru trupa lui Gheorghe Tadici, care a inscris de opt ori consecutiv, pre­luand conducerea cu 20-15. Pe final, rusoaicele au reusit decat sa reduca cu un gol diferenta. Afla­ta la a treia Supercupa din ca­riera castigata, Luminita Hu­tupan a fost desemnata cel mai bun portar al turneului. Locul trei la Trofeul Campioanelor a fost ocupat de campioana en-titre a Europei, Slagelse (Danemarca), care a invins in finala mica formatia rusa Lada Togliatti, cu 35-34. Scorul a fost egal atat la pauza, 13-13, cat si la finalul celor 60 de minute, 28-28, Sla­gelse impunandu-se dupa loviturile de departajare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.