Prima ipoteza de lucru a procurorilor este verificarea alibiurilor proxenetilor din Baia Mare, in anturajul carora Loredana a fost vazuta si pentru care lucra.

O crima sadica a socat, joi, intreg orasul Baia Mare. O fata de 16 ani, cunosc
Prima ipoteza de lucru a procurorilor este verificarea alibiurilor proxenetilor din Baia Mare, in anturajul carora Loredana a fost vazuta si pentru care lucra.

O crima sadica a socat, joi, intreg orasul Baia Mare. O fata de 16 ani, cunoscuta ca prostituata a fost gasit moarta pe groapa de gunoi. Fata era legata cu sfoara de maini, picioare si gat. Capul si corpul ei erau bagate intr-un sac, doar picioarele fiind lasate in afara. Peste cadavru, autorul sau autorii, au pus gunoaie menajere. Necropsia a stabilit ca minora fusese strangulata.

Groapa de gunoi, scormonita
Lucratorii de la Drusal (societatea care se ocupa de salubrizarea orasului Baia Mare) au anuntat politia ca au descoperit, in timp ce descarcau un container, cadavrul unei fete. Echipa operativa, impreuna cu procurorul criminalist, s-a deplasat la fata locului, deja banuind ca este vorba despre un omor. “Angajatii mei au adus ghena de gunoi de pe strada Horia inca de miercuri seara. Abia joi dimineata aceasta a fost descarcata. Cand efectuau aceasta manevra, muncitorii au zarit niste picioare”, a precizat Valer Simon, director Drusal SA Baia Mare. Soferul masinii de gunoi este socat. “Am carat un om mort. Eu am ridicat ghena de pe strada Horia din Baia Mare. A doua zi colegii mei au vrut sa o descarce. Atunci s-a gasit fata”, a declarat anchetatorilor Nicolae Crisan.

Fata a fost identificata
O zi intreaga echipele de criminalisti au scotocit groapa de gunoi in cautarea de indicii. In cele din urma, faptul ca se stia de unde a fost ridicata ghena de gunoi, a dus la identificarea victimei. Este vorba despre Loredana Orgovan (16 ani), din Baia Mare, cunoscuta ca prostituata. In urma efectuarii necropsiei, medicii legisti au stabilit ca tanara a fost ucisa prin strangulare, in urma cu cel mult patru zile.
Politistii au audiat mai multe persoane care locuiesc pe strada Horia, de unde a fost ridicat containerul de gunoi. Anchetatorii au stabilit ca Loredana Orgovan locuia la una dintre matusile sale, care a fost dusa la sediul politiei pentru audieri. Vecinii sustin ca au vazut-o pe fata pentru ultima data intr-o noapte venind cu un taxi. “Ea a coborat din masina si in clipa imediat urmatoare am vazut un barbat care a tras de ea. De atunci, nu a mai vazut-o nimeni”, a spus una dintre vecine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.