Declaratiile deputatului PSD nu i-au cazut bine lui Geoana, care a replicat ca nu conteaza cine e primul sau al doilea pe lista.

Deputatul PSD Vasile Puscas s-a declarat vineri incintat ca nu partidul l-a desemnat cap de lista pentru e
Declaratiile deputatului PSD nu i-au cazut bine lui Geoana, care a replicat ca nu conteaza cine e primul sau al doilea pe lista.

Deputatul PSD Vasile Puscas s-a declarat vineri incintat ca nu partidul l-a desemnat cap de lista pentru europarlamentare, preferindul-l in schimb pe secretarul general, Titus Corlatean. "Am primit cu multa bucurie vestea ca domnul Titus Corlatean va fi cel care deschide lista de candidati ai PSD pentru alegerile pentru Parlamentul European. Asigur ca aceasta decizie mie, personal, imi creeaza un deosebit confort", se arata intr-o declaratie a lui Puscas. Acesta s-a aratat deranjat ca in ultimul an s-a vorbit de faptul ca el va fi primul pe lista, in conditiile in care cu el nu a discutat nimeni.

Declaratiile lui Puscas au ajuns imediat la urechile lui Mircea Geoana, care nu le-a prea gustat si le-a interpretat mai mult ca pe o ironie. "Nu cred ca subiectul principal este cine face parte sau cine nu de pe liste. Nu cred ca e important cine e primul, cine al doilea sau al treilea", a declarat Geoana. Acesta a tinut sa-i transmita - fara a da nume - un mesaj si lui Vasile Puscas, dar si Organizatiei Cluj a PSD, nemultumita de nominalizarea lui Corlatean pe primul loc al eurolistei partidului, in locul lui Puscas. "Evident ca exista si dorinta fireasca a unora de a iesi in fata, dar din moment ce partidul a luat decizia ca secretarul general sa fie primul pe lista pentru a da un semnal ca intregul partid trebuie sa fie angrenat in aceasta campanie, atunci trebuie respectata", a mai spus Geoana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.