Aproape 20 de sateni sustin cu tarie ca au vazut o persoana imbracata intr-un costum albastru, zburand pe cer, care semana perfect cu celebrul personaj de benzi desenate Superman. Oamenii legii din comuna au adunat declaratii scrise de la toti martor
Aproape 20 de sateni sustin cu tarie ca au vazut o persoana imbracata intr-un costum albastru, zburand pe cer, care semana perfect cu celebrul personaj de benzi desenate Superman. Oamenii legii din comuna au adunat declaratii scrise de la toti martorii evenimentului aerian si au marturisit ca descrierile sunt aproape identice. "Am vorbit cu oameni de diferite varste care sunt persoane de incredere din satul nostru", a declarat politistul Ion Anuta, citat de Realitatea TV. "Toti au spus ca au vazut o creatura ciudata care zbura deasupra caselor intr-un costum de un albastru stralucitor", a adaugat acesta. Martorul Constantin Toader a declarat ca acea creatura "arata exact ca Superman si zbura cam la 100 de metri inaltime intr-o pozitie verticala. Nu s-a auzit nici un sunet si nu a lasat fum in urma lui".
Superman este un personaj fictiv considerat cel mai influent si popular supererou. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.