Liderul al-Qaeda, Osama bin Laden, i-a declarat razboi presedintelui pakistanez, Pervez Musharraf. Intr-un mesaj audio, publicat joi seara pe Internet, teroristul le cere pakistanezilor sa se ridice impotriva guvernului. El critica asaltul produs in
Liderul al-Qaeda, Osama bin Laden, i-a declarat razboi presedintelui pakistanez, Pervez Musharraf. Intr-un mesaj audio, publicat joi seara pe Internet, teroristul le cere pakistanezilor sa se ridice impotriva guvernului. El critica asaltul produs in aceasta vara asupra Moscheei Rosii din Islamabad, care " a decmonstrat ca Musharraf va continua sa fie loial Americii si sa-i ajute pe occidentali impotriva musulmanilor" In ultimele dpua saptamini, al-Qaida a publicat 7 mesaje pentru a marca 6 ani de la atentatele din 11 septembrie. Ultima inregistrare este o compilatie de imagini, montate in stil documentar, peste care se aude vocea lui Osama bin Laden.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.