Dupa o relatie de sase ani, intre fostii iubiti Oana Roman si Cornel Pasat pare sa fi ramas cåtiva taciuni aprinsi, cel putin din partea fetei lui Petre Roman. Flacara
s-a aprins de-a binelea joi, de ziua impresarului Flamingo Boys, c&ar
Dupa o relatie de sase ani, intre fostii iubiti Oana Roman si Cornel Pasat pare sa fi ramas cåtiva taciuni aprinsi, cel putin din partea fetei lui Petre Roman. Flacara
s-a aprins de-a binelea joi, de ziua impresarului Flamingo Boys, cånd Oana s-a oferit in mod special sa se ocupe de tortul aniversar al lui Cornel.

Joi seara, in clubul Gossip din Bucuresti, familia si prietenii lui Cornel Pasat s-au adunat sa-i ureze “La multi ani” impresarului si coregrafului de la Flamingo. Pe langa ziua de nastere a lui Cornel, lumea a mai avut un motiv de sarbatoare: prezentarea primului album Flamingo Boys & Girls si a proiectelor pentru 2008 si lansarea primului videoclip semnat Flamingo Boys, al piesei “The Ride”. Special pentru asta, in club, a fost montat un ecran urias, unde toata noaptea a rulat noul clip. Printre invitati s-au numarat Connect-R, DJ Bebe si Timba Projects. Fetele de la Trident au aparut abia in jurul orei 1:00, scuzandu-se ca au fost retinute de doua spectacole. Din cele trei gratii, au venit doar Andreia si Loredana, care era foarte racita, asa ca au plecat in scurt timp, nu inainte de a ciocni un pahar de sampanie cu sarbatoritul Cornel.

Oana Roman, fosta iubita a dansatorului, a fost cea responsabila cu tortul pentru Cornel, decorat cu frisca si fructe, intr-un vas sub forma de cupa. Fata fostului premier s-a aratat extrem de grijulie ca tortul sa ajunga la timp, pentru a fi cat mai proaspat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.