Adrian Mutu a fost integralist pentru Fiorentina, 1-1 in deplasare cu FC Groningen, intr-un meci jucat joi seara in Cupa UEFA. "Mutu a fost nervos, mult prea nervos. Fenomenul a fost incapabil intr-o seara nu prea fericita pentru el", a scris "fioren
Adrian Mutu a fost integralist pentru Fiorentina, 1-1 in deplasare cu FC Groningen, intr-un meci jucat joi seara in Cupa UEFA. "Mutu a fost nervos, mult prea nervos. Fenomenul a fost incapabil intr-o seara nu prea fericita pentru el", a scris "fiorentinanews.com". Site-ul "calciotoscano.it" a scris: "A fost marcat de ultimele nereusite. Si in acest meci a avut cateva ocazii, dar nu a inscris. In final a primit si un cartonas galben". In alte meciuri, Florin Soava a jucat toate minutele pentru Spartak Moscova, 5-0 acasa cu BK Hacken, iar George Ogararu a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, 1-0 in deplasare cu Dinamo Zagreb (de la "lancieri" a lipsit Nicolae Mitea, neconvocat). In schimb, Florentin Petre a fost doar rezerva pentru TSKA Sofia, 0-0 in deplasare cu FC Toulouse, iar Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova, 3-1 in deplasare cu Midtjlland) si Cosmin Contra (Getafe, 1-0 acasa cu Twente Enschede) n-au fost convocati din cauza accidentarilor. Altfel, Tomi Petrescu, finlandezul de origine romana, a marcat pentru Tampere United, 2-3 acasa cu Bordeaux.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.