PENSII PRIVATE - Concurenta acerba pe pilonul II Numarul total al fondurilor de pensii obligatorii avizate pana in prezent de Comisia pentru Supravegherea Pensiilor Private s-a majorat in aceasta saptamana la 17. La ince­pu­tul
PENSII PRIVATE - Concurenta acerba pe pilonul II Numarul total al fondurilor de pensii obligatorii avizate pana in prezent de Comisia pentru Supravegherea Pensiilor Private s-a majorat in aceasta saptamana la 17. La ince­pu­tul saptamanii s-a dat startul pe­rioa­dei de aderare la unul dintre aceste fonduri, perioada care se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie 2008.   CHESTIONAR - Angajatii pierd timpul cu e-mail-uri Un studiu al revistei Employment Today arata ca 76% dintre sefi au angajati care trimit e-mail-uri "nepotrivite". De asemenea, o parte dintre angajati posteaza pe bloguri informatii care pot aduce prejudicii companiei. Toti managerii chestionati au afirmat ca au interzis angajatilor site-urile pornografice.   ESTIMARI - Salariul mediu brut, 1.550 in 2008 Salariul mediu la sfarsitul anului 2008 ar putea ajunge la 1.550 de lei, cu circa 12% mai mult decat in prezent, apreciaza Comisia Nationala de Prognoza (CNP). Potrivit CNP, numarul mediu de salariati ar putea creste cu 2% anul viitor, de la 4.770.000 in 2007, la 4.865.000.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.