Dupa ce, joi, Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) hotarase sa modifice Codul Fiscal, de la 1 ianuarie 2008, prin introducerea unui nou val de impozite, ieri, ' specialistii >>lui Varujan Vosganian s-au razgandit. MEF a  renuntat, ieri, par
Dupa ce, joi, Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) hotarase sa modifice Codul Fiscal, de la 1 ianuarie 2008, prin introducerea unui nou val de impozite, ieri, ' specialistii >>lui Varujan Vosganian s-au razgandit. MEF a renuntat, ieri, partial, la doua modificari prevazute in proiectul initial al Codului Fiscal. Prima vizeaza mentinerea impozitului pe veniturile obtinute din vanzarea produselor agricole la 2%, fara ca acesta sa se mai majoreze anual cu inca 1% pana in 2010. Daca prevederea initiala ar fi fost mentinuta, agricultorii ar fi ajuns sa fie impozitati cu 4% in 2010. „Am decis ca impozitul pentru veniturile obtinute din valorificarea produselor agricole sa fie 2% si in 2009, si in 2010, desi initial propusesem ca acesta sa fie majorat cu 1% anual“, au declarat surse din minister, citate de NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.