Puteti dona celor cu resurse materiale slabe din banii si bunurile materiale proprii. Va simtiti satisfacuti atunci cand puteti ajuta. Exista o expansivitate interioara, mai greu de evidentiat de catre un ochi superficial. Va simtiti satisfacuti dac
Puteti dona celor cu resurse materiale slabe din banii si bunurile materiale proprii. Va simtiti satisfacuti atunci cand puteti ajuta. Exista o expansivitate interioara, mai greu de evidentiat de catre un ochi superficial. Va simtiti satisfacuti daca puteti ajuta. Pot exista limitari si greutati, care se amplifica daca deveniti prea introvertiti. Acceptati toate responsabilitatile care vi se dau, ceea ce va poate duce la ideea ca distractia nu este punctul forte al acestor zile. Astazi si maine exista interes pentru tot ce este ascuns. Stiinta si munca de cercetare va intereseaza in mod deosebit. Interesul se poate indrepta catre finante, taxe, asigurari, mosteniri si testamente. Aveti dorinta de a depista motivatiile din spatele comportamentului uman, pentru ca va doriti sa cunoasteti lucrurile in profunzime. Puteti face planuri in secret si puteti formula diverse strategii. Nu uitati usor actiunile altora si prejudiciile cauzate de acestia. Sunteti predispusi sa structurati intelectual lumea in care traiti. Ar trebui sa fiti capabili sa acceptati diversitatea umana si sa aveti o mai mare camaraderie cu cei din jur. Puteti intalni persoane care recurg la plan uri necinstite, sau care fac lucruri neobisnuite.

Berbec
Evitati sa va utilizati prietenii in scopuri egoiste astazi si maine, incercati mai degraba sa aveti o influenta cat mai benefica asupra lor. Exista tendinta de a va ascunde gandurile, chiar daca trebuie sa mintiti. Deciziile se bazeaza mai mult pe sentiment decat pe ratiune. Poate exista o anumita raceala si ezitare in comunicare. Imaginatia este foarte activa, dar exista posibilitatea sa exagerati putin situatia in care va aflati. Deciziile se bazeaza mai mult pe sentiment decat pe ratiune.

Taur
Vi se pare ca exista o dificultate de a va conecta la mediul exterior si de a invata. Poate aparea o tendinta de fixare a anumitor obiective, dar incercati sa nu va legati prea mult de acest aspect. Posedati mult farmec personal si dorinta de a-l pune in evidenta. Nu incercati sa va faceti partenerul gelos sau sa-i dati de inteles ca ar avea motive sa fie! Este foarte greu pentru cei din jur sa faca fata modului in care dumneavoastra puneti problema, deoarece din dorinta de a iesi in evidenta lezati partenerul de viata destul de rau.

Gemeni
Aveti tendinta de a-i domina emotional pe altii, fara insa a va da seama cat de rau ii deranjeaza acest lucru. Daca simtiti ca ati umilit pe cineva chiar si fara sa vreti, renuntati la aceasta atitudine cat mai repede! Momentul este favorabil initierii unor proiecte secrete. Puteti lua parte la o intamplare mai ciudata, fie sa asistati la cearta unui cuplu, fie vi se cere sa moderati un conflict. Oricum ar fi, va nemultumeste foarte rau ca sunteti prins la mijloc.

Rac
Banii vin si pleaca in circumstante neobisnuite, si in cea mai mare parte a timpului va ganditi cum sa cheltuiti si ceea ce inca nu ati castigat. Sunteti destul de influentabil asa incat oricine va poate convinge sa va cumparati diverse lucruri fara a va gandi prea mult inainte. Cineva foarte apropiat sufleteste de dumneavoastra are nevoie sa primeasca niste sfaturi sau sa il ajutati sa ia niste hotarari mai importante. Nu va suparati daca va ocupati mai mult de problemele altora decat de cele personale! Sunt doar doua zile de sacrificiu.

Leu
Este destul de greu pentru cei cu care veniti in contact sa se bazeze pe reactiile dumneavoastra astazi si maine. Schimbarile de stare emotionala sunt bruste si imprevizibile. Fiti atenti sa nu raniti si sa nu lezati sensibilitatea celorlalti.Sunteti generosi cu dorintele si nevoile celorlalti. S-ar putea sa va roage un prieten sa il ajutati intr-o problema personala si chiar daca veti ezita initial, pana la urma acceptati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.