Ca sa nu-si aduca pe lume pruncii fara sa fie ma­ri­ta­te, multe vedete insarcina­te dau navala in fata al­ta­ru­lui in rochii albe de mi­rea­sa.
Ca sa nu-si aduca pe lume pruncii fara sa fie ma­ri­ta­te, multe vedete insarcina­te dau navala in fata al­ta­ru­lui in rochii albe de mi­rea­sa. Cine nu crede in ciorba re­in­cal­zita? Relatia dintre Ion Ion Tiriac, proaspat eliberat din chin­gile insuratorii, si mai vechea-i iubita, Ileana Lazariuc, s-a fructificat chiar la Paris, intr-o vacanta romantica. Doar o pata neagra si barboasa le apare la orizont: magnatul Tiriac, care, conform gurilor rele, nu-si prea simpatizeaza posibila viitoare nora. Acum, daca vor sa se ia, tinereii au doua po­si­bi­li­tati: fie fac nunta dupa ce trece perioada critica a sarcinii, ca sa poata manca si mireasa ceva, fie asteapta botezul, si fac doua evenimente intr-unul singur. Nu de alta, dar, daca se pun contra Seniorului, conturile le vor saraci rau de tot...   NORA, GRAVIDA IN SAPTE LUNI. Si oare soacra ce zice? Ni­mic, atat timp cat nu vorbim despre orice nora, ci de Nora Seroussi, odras­la de mare bogatas. Insarcinata in nu mai putin de sapte luni, ea i-a spus "Da" lui Avi Chen, la fel de afacerist precum taticul. Apoi a plutit peste nuntasi "Mazel tov", urarea de noroc in limba de bastina a proaspatului sotior.   DISCRETIE MAXIMA. De asta sufera atat Sanda Ladosi, cat si Liana Stanciu. Prima, care de sapte luni e mamica, a stat aproa­pe un an departe de iubitul Stefan Tache, dupa care si-a dat seama ca acesta a fost cel mai de soi om pe care l-a intalnit (L-o fi dus la piesa "Take, Ianke si Cadir"?). S-au casatorit apoi in mare secret. In ceea ce-i priveste pe Liana (mama cu experienta deja!) si pe Mita, cel care bea "Bere gratis", ei si-au ne­gat relatia atat de mult timp, incat, atunci cand s-a vestit casatoria lor, toti credeau ca-i un zvon. Cele mai lungi picioare ale patriei poar­ta deja, la inaltime, un fat de cinci luni. Posesoarea lor, Roxana Ciu­hu­lescu, va deveni mamica in fe­bruarie. Ca sa nu-si iasa din mana, la propria-i nunta a descins direct dintr-un elicopter.   FARA NUMAR, FARA NUMAR. Dupa 15 (cincisprezece!) ani de joaca "de-a mama si de-a tata", impresarul-sef al manelistilor, adi­ca Bursuc Dan, a incins o masa ma­re in propria-i ograda. Din me­niu nu au lipsit stridiile si calama­rii care au fost infulecati cu pofta de cei 700 de oaspeti si de Ginuta, mireasa gravida-n sapte luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.