Peisajul presei economice s-a imbogatit cu o publicatie lunara adresata exclusiv directorilor financiari ai celor mai mari companii romanesti.

Business Publishing Group a lansat vineri publicatia lunara "Financial Director" (FD), prima revista de business dedicata exclusiv directorilor financiari ai celor mai importante 10.000 de companii din Romania.

"Nu este o revista de contabilitate, este o revista adresata directorilor financiari ai unor companii care impreuna reprezinta 60% din PIB si are fiecare o cifra de afaceri anuala de peste 1,5 milioane de euro", a declarat, la lansare, Cristian Iosif, publisherul revistei.

Daca 10.000 de exemplare vor fi trimise gratuit managerilor financiari, restul de 2.000 de exemplare vor fi inminate directorilor generali. Revista include un cupon care, odata completat si trimis redactiei, va permite primirea acesteia de catre cei interesati.

"Financial Director" s-a nascut acum 22 de ani in Marea Britanie, fiind in acest moment, potrivit editorilor sai, una dintre cele mai citite si respectate publicatii in mediul financiar britanic si international. ,,FD este prezenta in editii locale pe trei continente si furnizeaza informatii utile, intr-o abordare profesionista, atit in cover story, cit si in rubrici permanente precum: Contabilitate, Fiscalitate, Legislatie, Analiza performantei, Management sau Strategie IT.

Fiecare editie include un supliment consistent -Decizii - pe teme de interes pentru directorii financiari. Lansarea revistei, vineri, a avut loc cu sprijinul companiilor Microsoft Romania si a partenerilor media: Hotnews, News In, Cotidianul, Business Standard, Smartfinancial, Radio Romania Actualitati si Banii Nostri.