Calin Goia, solistul trupei 'Voltaj>>, isi va boteza baietelul la sfarsitul lunii octombrie: “Am stabilit data botezului pe 21 octombrie la o biserica din Cluj. Nu stiu exact locatia, dar cel mai probabil va fi la Catedrala din Cluj”, ne
Calin Goia, solistul trupei 'Voltaj>>, isi va boteza baietelul la sfarsitul lunii octombrie: “Am stabilit data botezului pe 21 octombrie la o biserica din Cluj. Nu stiu exact locatia, dar cel mai probabil va fi la Catedrala din Cluj”, ne-a declarat cantaretul. Calin si sotia lui, Alexandra, au ales deja nasii lui Petru, niste prieteni de familie, iar acum pun la punct ultimele detalii pentru eveniment. Petrecerea va avea loc la un restaurant din Cluj, unde vor veni doar familiile celor doi si prietenii foarte apropiati.

Isi doreste o fetita
Majoritatea barbatilor isi doresc ca primul lor copil sa fie de sex masculin, dar se pare ca Calin Goia face exceptie de la regula: “Cand am aflat ca este insarcinata, mi-am dorit din tot sufletul sa fie fata. Eu am o sora mai mare, care m-a ajutat foarte mult in copilarie si a fost tot timpul langa mine sa-mi dea sfaturi si sa-mi poarte de grija.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.