Incercarile lui Adrian Nastase de a iesi din anonimatul care l-a caracterizat o lunga perioada de vreme pare sa-i fi atras din nou simpatia conservatorilor lui Dan Voiculescu. Dupa ce in urma cu doua zile presedintele PC si-a exprimat disponibilitat
Incercarile lui Adrian Nastase de a iesi din anonimatul care l-a caracterizat o lunga perioada de vreme pare sa-i fi atras din nou simpatia conservatorilor lui Dan Voiculescu. Dupa ce in urma cu doua zile presedintele PC si-a exprimat disponibilitatea ca Adrian Nastase sa treaca in randurile conservatorilor, ieri, purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a precizat ca inscrierea lui Nastase in PC ar constitui un prilej de bucurie pentru conservatori.

Purtatorul de cuvant al conservatorilor Bogdan Ciuca nu a confirmat si nici nu a exclus inscrierea lui Adrian Nastase in partidul condus de Dan Voiculescu: „Nu m-ar mira, m-as bucura. Cred ca Adrian Nastase are foarte multe de spus in politica romaneasca si in relatiile pe care Romania le are in plan extern. Parerea mea personala. Cred ca este un om valoros si cred ca lectia aceasta cu pierderea unor functii de comanda la nivelul Guvernului si in partid i-a prins bine“. Ciuca a evitat sa comenteze posibila intalnire de luni dintre Adrian Nastase si Dan Voiculescu. „Nu stiu nimic despre acest subiect, nu pot sa fac comentari i. Cand am vazut stirea la care va referiti, eram la Roman, unde am birou parlamentar...“, a raspuns evaziv Ciuca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.