Din cauza acestei rubrici, femeile din jur au inceput sa ma tina la distanta. Nu imi mai povestesc mare lucru, de teama sa nu le dau la ziar. Incerc sa le explic ca e bine sa prezint cu ajutorul lor anumite situatii pentru ca si alte femei sau cuplur
Din cauza acestei rubrici, femeile din jur au inceput sa ma tina la distanta. Nu imi mai povestesc mare lucru, de teama sa nu le dau la ziar. Incerc sa le explic ca e bine sa prezint cu ajutorul lor anumite situatii pentru ca si alte femei sau cupluri care au trecut prin experiente asemanatoare sa aiba habar ca nu sunt singurele persoane de pe planeta asta care au suferit sau inca sufera. Scopul meu nu le incalzeste cu nimic. Mai grav e cand am aratat o situatie si s-au regasit mai multe tipe. Fiecare imi cerea socoteala. Cine sa ma creada? Cel putin de data asta nu le mai astern viata amoroasa pe hartie, dar imi ascut pixul pentru data viitoare. A! Pot fi imbunat cu diferite atentii, cine se ofera?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.